Even voorstellen

Mijn naam is Emma van Rooijen en ik woon samen met 2 Maine Coons en een Bengaal. Ik ben gediplomeerd kattentrimster en kom graag bij je aan huis om je kat te trimmen.

In mijn jeugd ben ik opgegroeid met katten en heb altijd katten om me heen gehad. Ik vind het fantastische dieren met hun eigenzinnige karakter.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met vachtproblemen bij mijn 2 Maine Coons. De vacht ontwikkelde gemakkelijk klitten die ik er zelf niet meer uitgekamd kreeg. Met mijn Maine Coons kwam ik bij een hondentrimsalon terecht die ook katten erbij deed. Toen leek het mij al leuk om dat zelf te kunnen bij mijn eigen katten. Ik zocht naar informatie over een opleiding tot kattentrimster en daar bleef het bij.

Na enige tijd hadden de twee Coons weer dermate last van klitten dat ik wederom naar een trimster moest. Ik vond een buitengewoon goede trimster die gespecialiseerd is in enkel katten trimmen. Met grote interesse sloeg ik haar vakmanschap gade en het begon weer te kriebelen om dit zelf te kunnen. Ik vertelde haar dat waarop zij mij vroeg of een opleiding tot professioneel kattentrimster niet iets voor mij zou zijn. Het moest zo zijn.