Goed om te weten

  • Wil je een afspraak maken voor een trimbehandeling maak dan ruim van te voren een afspraak. Wacht niet te lang en plan daarom op tijd je afspraak in.
  • Katten zijn erg gevoelig voor plotselinge geluiden en bewegingen en het dier zou hier onnodig angstig van kunnen worden. Om deze reden is het dan ook niet wenselijk dat er (kleine) kinderen tijdens de behandeling aanwezig zijn of dat er mensen in en uit lopen. Dit zorgt voor meer stress bij jouw kat en kan de trimbehandeling nadelig beïnvloeden! Dit geldt ook voor andere huisdieren. Uiteraard mag je er zelf wel bij blijven; vaak werkt de aanwezigheid van de eigenaar zelfs geruststellend voor een dier.
  • Na elke trimbehandeling wordt al het materiaal waarmee gewerkt wordt grondig gereinigd en gedesinfecteerd.
  •  Als blijkt dat de kat het binnen 20 minuten niet toelaat om getrimd te worden (bv. de kat is te agressief en/of te angstig en daardoor niet hanteerbaar) dan breng ik een starttarief in rekening van € 25,00 evenals de gemaakte reis- en eventuele parkeerkosten.
  • Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 48 uur van tevoren geannuleerd te worden. Dit kan zowel telefonisch als via Whatsapp of per mail.
  • Ik behandel geen katten met een schimmelinfectie. Schimmelinfecties zijn zeer besmettelijk! Vermoed ik dat je kat een schimmelinfectie heeft dan ben ik genoodzaakt de behandeling te stoppen. Ik zal je adviseren om naar een dierenarts te gaan voor het starten van een behandeling. De trimbehandeling, de gemaakte reis- en eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht in verband met de gereserveerde tijd en intensieve schoonmaakkosten.