Goed om te weten

  • Katten zijn erg gevoelig voor plotselinge geluiden en bewegingen en het dier zou hier onnodig angstig van kunnen worden. Om deze reden is het dan ook niet wenselijk dat er (kleine) kinderen tijdens de behandeling aanwezig zijn of dat er mensen in en uit lopen. Dit geldt ook voor andere huisdieren. Uiteraard mag u er zelf wel bij blijven; soms werkt de aanwezigheid van de eigenaar zelfs geruststellend voor een dier.
  • Als blijkt dat de kat het binnen 20 minuten niet toelaat om getrimd te worden (bv. de kat is te agressief en/of te angstig en daardoor niet hanteerbaar) dan breng ik een starttarief in rekening van € 20,00 evenals de gemaakte reis- en eventuele parkeerkosten.
  • Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Dit kan zowel telefonisch als via Whatsapp of per mail. Bij een niet nagekomen afspraak of als de afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd kunt u een nieuwe afspraak maken tegen betaling van het starttarief van € 20,00.
  • Ik behandel geen katten met een schimmelinfectie. Schimmelinfecties zijn zeer besmettelijk! Vermoed ik dat uw kat een schimmelinfectie heeft dan ben ik genoodzaakt de behandeling te stoppen. Ik zal u adviseren om gelijk naar een dierenarts te gaan voor het starten van een behandeling. De trimbehandeling, de gemaakte reis- en eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht in verband met de gereserveerde tijd en intensieve schoonmaakkosten.